Trevliga Nynäshamn

Ett mycket trevligt ställe, som har nära till både Stockholm och Gotland, det är Nynäshamn. Kanske du funderar på att flytta hit? Kolla då in https://www.flyttfirmanynäshamn.nu. Sedan kan du även läsa vidare, så ska vi berätta mer om vad denna stad  har att erbjuda. 

Se och göra i Nynäshamn

Nynäshamn är mer än bara ett stopp på väg till Gotland. Även om det är smidigt att det avgår färjor till ön! I denna strad finns det en promenad- och cyklingsväg på cirka 6 km som heter Strandvägen. Den går längs med vattnet hela vägen och är mycket trevlig att gå eller cykla på.

Gillar du att gå på museum, så finns det flera att välja på. Bland annat har du militärmuseet Batteri Landsort,  Mopedum – Svenska nostalgimuseet och Nynäshamns Järnvägsmuseum.

I och runt Nynäshamn finns det även gott om natur och aktiviteter som fiske, vandring, cykling, åka båt samt en massa mer. Du kan fiska i bland annat insjöarna Muskan och Fjättern så väl som i Östersjön. 

Från Torös udde kan du ta båten till ön Landsort för att kika på en fin fyr, eller stanna kvar på Torö Stenstrand för att ägna dig åt surfing.

I Nynäshamn finns det även gott om fornlämningar, nämligen hela 4500 stycken. Vill du kika på gravfält och runstenar så ta  en proemand på den 7 kilometer långa Runstensvägen

Flytta till Nynäshamn

Om du ska flytta till Nynäshamn, gör dig en stor tjänst och boka in en bra flyttfirma i Nyshamn som hjälper dig!

17 Nov 2022