Semestra med en elcykel

Något jag brukar se till att göra när jag är på ett nytt ställe på semester, det är att hyra en cykel för att se mig omkring. Det är det bästa sättet att se sig om, tycker jag. Det oavsett om jag är på semester utomlands, eller i Sverige. Om man bor i Sverige, så kan man ju ha rätten till förmån för personal med en elcykel. Då kan man ju köpa en sådan till bättre pris och använda som man vill. Du kan kolla med din arbetsgivare om det finns möjlighet att få en förmånscykel. Just att då välja en elcykel, det är ju inte fel. Det är smidigare att cykla på en sådan.

Cykelsemester

Något som kan vara riktigt kul, det är att ta en ren cykelsemester. Att man då helt enkelt bestämmer sig för en viss rutt och cyklar den. I Sverige finns det en massa bra cykelleder att cykla på idag. Sedan finns ju även alternativet att man åker bil, men har med cyklar så att man kan cykla ut kortare turer. Allt handlar ju om hur mycket man vill cykla.

Få en cykel via jobbet

Om du funderat på att köpa en elcykel, kolla då först med din arbetsgivare om det finns möjligheter med en förmånscykel. Det kan ju vara värt att kolla upp. Elcyklar kostar ju en del pengar att köpa, så det är inte fel att få det som förmån för personal istället. 

10 Mar 2022